Туристически новини от България

Туристически новини от България

Туристически новини от България

Bulgaria hotels, events
 • Премерете сили и ум в състезанието Битката в Замъка „Влюбен във вятъра“ край Равадиново
  Сили и ум ще премерят ентусиасти в състезанието Битката, което тази година ще се проведе от 21 до 23 август на специално изградената арена край Замъка „Влюбен във вятъра“ в Равадиново. Участниците ще могат да изпитат силата на духа и тялото си в различни състезания, […] The post Премерете сили и ум в състезанието Битката в Замъка „Влюбен във вятъра“ край Равадиново appeared first on Туристически новини от България.
 • 20 български хотела и туристически услуги отличени в световна класация
  20 български туристически обекта и туристически услуги са отличени в годишната класация Travel & Hospitality Awards. The post 20 български хотела и туристически услуги отличени в световна класация appeared first on Туристически новини от България.
 • Отстъпки за вход в Замъка „Влюбен във вятъра“ и изложбата със съкровищата на Тутанкамон
  тстъпка от 20 на сто за входен билет на Замъка „Влюбен във вятъра“ ще получат всички, които резервират през сайта на атракцията https://zamaka.bg/ . The post Отстъпки за вход в Замъка „Влюбен във вятъра“ и изложбата със съкровищата на Тутанкамон appeared first on Туристически новини от България.
 • Безплатни забавления в парк Язовира в Пампорово на 3 юли
  Малки и големи могат напълно безплатно да се забавляват в парк Язовира в Пампорово на 3 юли. Тогава в планинския курорт официално откриват летния сезон. В приключенската зона можете да пробвате скокове върху въздушна възглавница, въжена градина, планински фитнес, плажна и хамак зона за почивка и йога. Както и да премеритe сили в спортен риболов, да се раздвижите на трасето за планинско бягане или колоездене, а най-малките да се спуснат по алпийски тролей в детския кът на парка. The post Безплатни забавления в парк Язовира в Пампорово на 3 юли appeared first on Туристически новини от България.
 • В Етъра гадаят коя девойка ще стане скоро булка
  Еньовден за поредна година ще отпразнуват в Етнографския музей на открито Етър край Габрово. В денят на лятното слънцестоене, най-дългият ден на годината момите стават рано призори и събират билки и букети от горски цветя. The post В Етъра гадаят коя девойка ще стане скоро булка appeared first on Туристически новини от България.
 • Билкова бира на фест на остров Света Анастасия
  Билкова бира, пресни миди на тенекия, току що извадени от морето, домашна медена лимонада със свежи ментови листа и фолклорни ритуали, свързани с Еньовден са част от приятните изненади за гостите на Биле фест, който ще се проведе на 19,20 и 21 юни на остров Света Анастасия край Бургас. The post Билкова бира на фест на остров Света Анастасия appeared first on Туристически новини от България.
 • Дата на отваряне на хотели в България 2020 – Резултати от анкета
  Анкета – Дата на отваряне на хотели в България 2020 Хотел Курорт Отваряне Дата наотваряне Kaliakra Mare Albena Да 04-06-2020 Maritim Paradise Blue Hotel Albena Albena Да 15-06-2020 Kaliakra Beach Albena Да 29-05-2020 Хелиос Balchik Да 12-06-2020 Bisser Balchik Да 01-07-2020 Пума Balchik Да 15-06-2020 […] The post Дата на отваряне на хотели в България 2020 – Резултати от анкета appeared first on Туристически новини от България.
 • Резултати от петицията „Да спасим туристическия сезон в България!“
  Подробна информация на Peticiq.com # име Град Коментари Дата 1 # Sofia Съгласен 05/06/20 2 # София 05/06/20 3 # София 05/06/20 4 # Ruse 05/06/20 5 # Благоевград 05/06/20 6 # Чепеларе 05/06/20 7 # Несебър 05/06/20 8 # Варна Подписвам защото ,не само […] The post Резултати от петицията „Да спасим туристическия сезон в България!“ appeared first on Туристически новини от България.
 • Велинград с ново световно признание
  Велинград и туристическият сектор в района получиха поредно световно признание. Отличие от световната класация Muse hotel awards за 2020 г. грабна Вила Вучев. Луксозното място за настаняване в Родопи е с приз за луксозна вила на годината The post Велинград с ново световно признание appeared first on Туристически новини от България.
 • Летим от София до Санкт Петербург и обратно за 74 евро
  Двупосочен билет през юни за маршрута може да бъде намерен за цена от 215 евро, показва справка в сайта на компанията. През юли оферти за двупосочен билет има и на цени от 74 евро. The post Летим от София до Санкт Петербург и обратно за 74 евро appeared first on Туристически новини от България.