Семейни къщи Главчеви

Оферта ID: 885
Видяно: 413
Добавена на:: 14-06-2020
Изтича: 29-05-2022
В категории: Градски хотели
0.00 ( 0 оценки )

Описание

Спа къщи "Главчеви" се намират в с. Илинден,община Хаджидимово. Село Илинден отстои на 115 km от областния център – град Благоевград, на 212 km от столицата – град София, на 161 km от гр. Пазарджик (през Якоруда и Юндола), на 199 km от Пловдив и на 3 km от държавната граница с Република Гърция (ГКПП Илинден).

Основното преимущество на проекта е местоположението на с. Илинден и прекрасните условия за въвеждането на четири сезонен екотуризъм. Непосредствената близост до курортните комплекси в Банско и Добринище правят района още по привлекателен. В околностите на селото има изградени 4 /четири/ язовира,които отстоят от един до два километра от населеното място и имат следните наименования :"Керин дол","Вълканче" - до един километър отстояние,"Качулеца" и "Моянче" са на два километра разстояние от селото. Язовирите са зарибени с шаран,бял амур и пъстърва.До тях има изградени четвъртокласни пътища. На два километра от с.Илинден се намира параклиса "Св.Пророк Илия", който е изграден на мястото на съществувало римско селище в местността "Градище". Освен това, при археологични разкопки беше открита златна колесница и търсенето от страна на специалисти продължава в местността "Могилата". Къщите са с функционално предназначение за настаняване на туристи. Парцела е застроен с две къщи, които са еднакви и съответно огледално ситуирани. Освен с двете типови къщи имотът е застроен и с басейн с размери 10м на 5м. Дълбочината му е 1,50м. Басейнът е разположен в североизточната част на имота, за да му се обезпечи максимално ослънчаване. Парцелът е ограден по всичките си страни с ограда.

Сградите са развити на три нива –сутерен, партер и първи етаж. На сутерена има дневна със столова и кухня, парна и суха сауни, тоалетна, котелно и склад пелети. Етажа е с предназначение да се използва ОБЩО от обитателите на къщата като СПА и механа на самообслужване. На първия етаж за настаняване на гостите. са развити обща дневна със столова и кухня, две тоалетни и две спални с по две легла в стая. На север е предвиден панорамен чардак . Втория етаж за настаняване на гости Като функционална структура е същият като първия, но като площ е по-голям. На този етаж в спалните са с три леглови места, а не както на първия по две. На всеки един от етажите в дневните е предвидена камина и разтегателни дивани ,евентуално за още гости.

Подробности

Категоризация няма

Рейтинг

Инфраструктура
Комфорт
Гастрономия
Цена/Качество
Отзивчивост
Телефон: 0896200027
facebook.com/semeinikashtiglavchevi
Населено място
с. Илинден, област Благоевград
Оферти от потребителя
Оферти наоколо

Популярни търсения:

Студиен апартамент в апарт,
Къщи за гости -,
Хотел Бижу , Central West Hotel , хотел Норд , Къща за гости "Димана", Къща за гости село, Къща за гости Мира,