Често задавани въпроси към www.bgvakancia.net

1. Как да публикувам Място за настаняване, оферта, екскурзия или заведение?

https://bgvakancia.net->Натиснете Бутон ‘Регистрирай обект’->Ако не сте регистриран направете регистрация или влезте в сайта със своя Фейсбук профил.

Попълнете всички задължителни полета и направете избор от всички падащи менюта.Препоръчваме Ви внимателно подберете вида на категорията и под-категориите свързани с вашия продукт.
Ако разполагате със снимки може да качите до осем изображения, като първо каченото ще стане заглавно във вашето Място за настаняване, оферта, екскурзия или заведение.

2. Как да добавя и/или изтрия снимки?

Към всеки обект може да бъдат добавени до максимум 10 снимки. След като сте публикували Място за настаняване, оферта, екскурзия или заведение, ще имате възможността да редактирате, изтриете, завъртате, подреждате или заменяте снимките. Препоръчваме поставянето на снимки, тъй като потребителите са по - заинтересовани от Места за настаняване, оферти, екскурзии или заведения с наличен снимков материал. Снимките към Местата за настаняване, оферти, екскурзии или заведения трябва да са в един от следните формати: .jpg,.jpeg, .png или .gif и размерът не трябва да надвишава  4MB. Имате възможност за архивиране на Места за настаняване, оферти, екскурзии или заведения - архивираните Места за настаняване, оферти, екскурзии или заведения са видими в сайта, но не излизат резултатите от търсенето. Изтритите Места за настаняване, оферти, екскурзии или заведения са временно видими в сайта, докато не бъдат изтрити от системата, което става в рамките на месец. За незабавно заличаване на Място за настаняване, оферта, екскурзия или заведение ни пишете.

3. Мога ли да използвам HTML тагове?

Да, можете да публикувате HTML

4. Какъв тип са офертите?

bgvakancia.net предлага организация на офертите по географска локация /градове и райони/ и тематично по категории. Моля, винаги избирайте категорията, която отговаря на изискванията Ви и най-добре пасва на предложението Ви.


5. Мога ли да публикувам Място за настаняване, оферта, екскурзия или заведение в няколко града?

Не, но може да публикувате няколко Места за настаняване, оферти, екскурзии или заведения с включени различни градове.
 

6. Какво е нужно, за да излиза Мястото за настаняване, оферта, екскурзия или заведението ми на челни позиции?

Съдържанието е един от най-важните компоненти на Вашия успех -  онлайн. Моля, обърнете внимание на всички детайли, при попълване на формата за ново Място за настаняване, оферта, екскурзия или заведение. Заглавието трябва да бъде изписано на кирилица и да не е прекалено дълго. Нека не забравяме, че заглавието просто насочва потребителя към Вашата услуга, марка или продукт и ето защо съдържанието трябва да е ориентиращо и ясно.

7. Какво да включва описанието на Место за настаняване, оферта, екскурзия или заведението ми?

Описаниетo на офертата трябва да е задължително изписано на кирилица. Опишете точно вашия продукт, услуга или предложение. Пишете подробно по-описание. Детайлното описание и подходящи изображения увеличават посещаемостта..

 
8. Защо бе изтрито Мястото за настаняване, оферта, екскурзия или заведението ми или моя профил?

Място за настаняване, оферта, екскурзия или заведението Ви може да бъде изтрито от сайта в случай, че:

·        Не отговаря на общите условия на bgvakancia.net

·        Публикувана по нелегитимен начин или има явно нецензурирано/обидно съдържание

·        Потребители са маркирали офертата като спам или с обидно съдържание или е подаден сигнал от потребител

·       Изтекла автоматично, тоест изминал е избраният от вас период, в който Място за настаняване, оферта, екскурзия или заведението е активна. Вие можете да подновите създаденото от Вас Място за настаняване, оферта, екскурзия или заведението, през администраторския панел.

·       Място за настаняване, оферта, екскурзия или заведение се повтаря -  публикувана е няколко пъти с цел Спам

·        Съдържанието на Мястото за настаняване, оферта, екскурзия или заведение се повтаря. Моля, старайте се да пишете уникални и описателни оферти9. Колко дълго Място за настаняване, оферта, екскурзия или заведение ще е видима на сайта?

Безплатните оферти на сайта са достъпни за потребители с фиксиран период от 365 дни. В края на периода потребителя получава уведомителен имейл.


10. Как мога да редактирам, изтривам или публикувам отново Място за настаняване, оферта, екскурзия или заведението на сайта?

Редакцията на вашите Места за настаняване, оферти, екскурзии или заведения се осъществява през админ панела. Всички  публикувани Места за настаняване, оферти, екскурзии или заведения са видими в раздела ‘Моите Оферти’ във Вашия профил.


11. Място за настаняване, оферта, екскурзия или заведение ми одобряват ли се от администратор?

Не, всеки потребител може да публикува съдържание съобразено с общите условия . Ако в по-късен етап след публикацията ви бъде открита неточност, неактуалност или некоректност, тя ще бъде изтрита от сайта.

12. Мога ли да отговарям на получено запитване (лично съобщение)?

Да, всеки регистриран потребител може да получава и отговаря на  получено запитване (лично съобщение, заявка за резервация). Ако изпращача на  запитването (лично съобщение, заявка за резервация) е регистриран в сайта и се е логнал в момента на писане на съобщението, ще можете да му отговорите с вътрешната система за изпращане на съобщения. Но ако получите запитване (лично съобщение) от нерегистриран потребител, ще трябва да комуникирате по имейл или телефон. Оставили сме тази опция за изпращане на съобщения, заявка за резервация от нерегистрирани потребители с цел по-удобна и неангажираща първоначална комуникация.


13. Каква е ролята на www.bgvakancia.net във взаимоотношенията купувач - продавач?

Нашата платформа за безплатно публикуване на Място за настаняване, оферта, екскурзия или заведение няма отношение към посредничество между купувачи и продавачи.